<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.04.2021 570

Ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» розповів, які три помилки допускають в одязі хлопці

У гардеробі юнака багато одноманітних речей? Він вважає, що одяг чорного кольору – найкращий варіант? Нічого страшного, не панікуйте. Стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара пояснив, як виправити цю ситуацію та зацікавити іншим вибором.

Багато підлітків та молодь не переймаються тим, що вони носять. Зручно та комфортно? Іноді цього вже достатньо. Однак учасники мейковер-шоу «Місія: краса» переконалися, що одяг може змінити уявлення про себе та підкреслити їхню індивідуальність. Стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара розповів, які три помилки найчастіше повторюють хлопці, коли обирають речі.

Перша помилка

Юнаки та молодь часто обирають все чорне та не звертають уваги, що цей колір не такий простий, як здається на перший погляд.

«Коли ви поєднуєте чорне з чорним, треба дивитися на відтінок цього кольору. Він повинен співпадати, – пояснив стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара. – Є три основних кольори: чорний з коричневим відтінком, чорний, чорний з синім відтінком».

Тобто якщо ви одягаєте чорні штани з коричневим відтінком, вибирайте таку ж саму футболку.

Друга помилка

Джинси та футболка – найпоширеніший варіант, який обирають хлопці. Вони не намагаються урізноманітнити свій образ іншими речами.

«Оберіть замість футболки світлу сорочку з веселим малюнком, – запропонував ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» Ільяс Сахтара, – а під неї одягніть білу футболку. Сорочку можна носити розстебнутою».

Третя помилка

У гардеробі багатьох підлітків мало світлих речей. Щоб розбавити темну гаму, бажано одягати світлий однотонний або різнокольоровий верхній одяг. Наприклад, щоб були білий + зелений (або синій/світло-сірий – орієнтуйтеся на колір очей).

Але є одна фішка: бажано, щоб кольори на кросівках збігалися з кольорами на верхньому одязі. Як варіант – зелений бомбер з білими рукавами. До нього білі кросівки з зеленими та жовтими вставками.

«Такі кольори яскраві, але при цьому не дитячі», – пояснив стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» розповів, які три помилки допускають в одязі хлопці 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
16.04.2021 570
Еще материалы раздела «Суспільство»