<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
19.04.2021 1217

В Україні посилили вимоги до претендентів на субсидії

Урядовці посили вимоги для надання субсидій.

Тепер призначаючи компенсації за комірне перевірятимуть, чи має претендент на виплату депозити у банках, чи не отримує кешбеку за покупки та дивіденди від цінних паперів. А ще, чи міняє валюту та купує цінні метали. Перевірять і те, як часто прохач субсидії виїздить закордон та на відпочинок у справах. І проконтролюють останні дороговартісні покупки.

Усе це, аби не призначати субсидії тим, хто не має реальних підстав на компенсації за комуналку. Так у Кабміні сподіваються заощадити і раціональніше використовувати бюджетні кошти – з’ясували у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні посилили вимоги до претендентів на субсидії 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
19.04.2021 1217
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»