<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної радивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.04.2021 889

У Чернівецькій області поросята захворіли на африканську чуму

Африканська чума свиней вирує на одному з найбільших свинокомплексів Чернівецької області.

За добу від небезпечної і дуже заразної серед цих тварин хвороби загинули 400 свиней. Тепер усіх поросят на фермі, а це 21 тисяча, мають вбити, а тушки спалити. Роблять це аби хвороба не поширювалася околицею – розповіли у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

У селі Котелеве, яке поруч із фермою, спеціальні мобільні групи ветлікарів обійшли двори, записали інформацію про кожну свиню, а власникам наказали уважно придивитися до своїх підопічних, щоби не проґавити симптомів африканської чуми. Якщо домашні поросята хворітимуть – їх теж доведеться спалити.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Чернівецькій області поросята захворіли на африканську чуму 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.04.2021 889
Еще материалы раздела «Суспільство»