<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
19.04.2021 673

Ведучий каналу «Україна» Даніель Салем зізнався, що змусило його повірити у медіумів

Ведучий програми «Зірковий шлях» Даніель Салем завітав у студію «Ранку з Україною» на каналі «Україна». В інтерв’ю з Марією Мельник і Григорій Германом відомий ресторатор і телеведучий розповів, як за 37 років життя отримав 69 переломів і що допомогло зупинити невтішну тенденцію.

Сталевий прес, рельєфні м’язи, які не сховати за незліченною кількістю тату, нового ведучого програми «Зірковий шлях» можна назвати «поганим хлопчиком», а все через бійки і постійну активність чоловіка.

«Дійсно, я мав 69 переломів кісток. Одного разу стрибнув з парашутом і, приземляючись, зламав обидві ноги. Проте всі ці переломи були від захоплень: бокс, скелелазіння, стрибки з парашутами, екстремальна їзда на мотоциклах, постійні падіння і бійки», – розповів ведучий програми «Зірковий шлях» Даніель Салем.

Телеведучий зізнається – рік тому отримав останній перелом кісток, що стало дзвіночком того, що з ним коїться щось неладне.

«Розповім вам чесно, я заморився від цього і пішов до медіума зі словами: «Чи можна зробити так, щоб я більше нічого не ламав?» Подумав, щось з цим не так. Тоді мені пообіцяли, що більше не трапиться подібне, і це перший рік, коли я дійсно нічого собі не зламав», – прокоментував Даніель Салем в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий каналу «Україна» Даніель Салем зізнався, що змусило його повірити у медіумів 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
19.04.2021 673
Еще материалы раздела «Афіша»