<
НОВИНИ ДНЯ: У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
19.04.2021 563

Пішла за продуктами, купила холодильник: «Зірковий шлях» розпитав знаменитостей про спонтанний шопінг

Лілія Ребрик, Ірина Федишин та TAYANNA у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем і Альона Вінницька на телеканалі «Україна», розповіли про свої незаплановані покупки.

Ведуча програми «Ранок з Україною» Лілія Ребрик легко наважується на спонтанні покупки, тим більше, якщо вони знадобляться у господарства.

«Я можу піти за продуктами і купити холодильник, у мене таке було. У мене з холодильником якась проблема була, думаю, чого я тягну кота за хвіст. До речі, мені треба новий купити. І тоді собі ще сказала, це було давно ще, що Боже, як круто, коли ти можеш собі це дозволити», - розповіла Ребрик на каналі «Україна».

Часто керується емоціями при купівлі тих чи інших речей й донька продюсерки Ірини Горової – Наталія.

«Мене просто не можна пускати до магазину, де є квіти, рослини або щось для дому. Ми, коли тільки переїхали за місто, я просто не вилазила з магазинів. Я постійно купляла рослини, якісь непотрібні шкатулки, подушки», - говорить Наталія Горова.

Грішить такими неочікуваними покупками і балерина Христина Шишпор.

«Кожен раз собі про це говорю, як будь-яка жінка. Щось побачила, сподобалося, відразу хочеться на себе одягнути. З цим карантином, так як нічого не можна було придбати, в магазин сходити, я собі понакупала речей. Шльопанці купила гарні, ще щось. Ну і потім все мені це приїхало. У шльопанці я не влізла. Поміняти вже не можна, тому що з іншої країни привезли. Спідниця теж на мене не сіла, щось взагалі не підійшло. Пошкодувала багато разів», - поділилася балерина.

Шкодує про свої необдумані покупки одягу і співачка Ірина Федишин.

«У мене вже не вистачає місця у моєму гардеробі. Так, дійсно, шафа трищіть, вдягнути нема що, як завжди! Ця постійна проблема дівчат. Коли я йду на шопінг і купляю якийсь одяг, переважно продавці запитують: «Що вас цікавить?». А я не завжди знаю, що мене цікавить. Тому мені важко відповісти і покупки можуть бути спонтанні. Щось побачила цікаве і купила! Воно мені зараз не потрібне, але колись знадобиться. І таке часто буває, що воно у мене лежить-лежить», - розповіла співачка.

Схожі проблеми виникали і у співака Олега Скрипки.

«Я з цим зіткнувся в Парижі, там кілька бутіків було, я ходив в ті бутики, і в мене кілька разів таке було – ти щось міряєш, така класна сорочка, так класно сидить, штани, просто мега-супер. Додому приходиш – а воно просто нікуди. Було пару речей, я їх так і не вдягнув ніколи. І кілька разів в тому самому магазині», - говорить на каналі «Україна» співак.

Непотрібною виявилась одного разу і коштовна покупка співачки TAYANNA.

«Пішла купила собі сумку Шанель за 5 тис. доларів – психанула. Лежить дома досі не відкрита, запакована, я ще її не доставала жодного разу. Я зрозуміла, що я переплатила. Ну, це був такий порив», - ділиться співачка.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Пішла за продуктами, купила холодильник: «Зірковий шлях» розпитав знаменитостей про спонтанний шопінг 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
19.04.2021 563
Еще материалы раздела «Афіша»