<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососемвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
20.04.2021 587

Жінка, яка кинулася на 11-річного сина з ножем, прийде на ток-шоу «Говорить Україна»

В ексклюзивному випуску ток-шоу «Говорить Україна» з ведучим Олексієм Сухановим, який глядачі побачать на телеканалі «Україна» у вівторок, 20 квітня, жінка, яка порізала власного сина розповість, що її змусило піти на цей крок. Того дня між мамою її 11-річним сином Олегом сталася сварка, і тоді жінка взяла ножа та поранила хлопчика. Дитині надали першу допомогу, а мати на два дні зникла з дому. Чому жертвою матері став саме молодший син? Де був батько, коли дружина чинила моторошну розправу, і до чого тут палиці та каміння, стане відомо у студії ток-шоу.

Про допомогу ток-шоу «Говорить Україна» попросила односельчанка родини, де ледь сталася трагедія. Жінка була вдома, коли почула за вікном дитячий плач. Потім прибігли внучка і чоловік, які сказали терміново викликати швидку і поліцію, адже їхня сусідка Алла порізала сина.

«Я ледь не вмерла від побаченого! Олег ридав і тримався за голову, по руках текла кров! Навіть часу не було розпитати в дитини, що сталося, він тільки сказав, що це мати на нього з ножем кинулась! Я забігла до хати, щоб знайти медикаменти і обробити рану, взяла серветки з бинтом, почала йому прикладати. Рана була в районі скроні шириною приблизно 4 сантиметри. Згодом Олега забрали до лікарні», - говорить сусідка на каналі «Україна».

У родині ще є старший син, який в той день теж був у будинку. За словами сусідів, жінка кинулася на дитину з ножем, тому що Олег приміряв одяг старшого брата Артема, а їй це не сподобалось. Та є у селі і ті, хто стає на захист жінки.

«Не потрібно терпіти домашнє насилля, бо від цього страждаєте не лише ви, а ваші близькі та діти. Ви ніколи не знаєте, що стане останньою краплею і в який момент у вас здадуть нерви. Діти – найцінніше, що є. Потрібно зростати їх у любові та повазі, давати їм достойний приклад – бо вони наше майбутнє!», - переконаний ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов.

Що скаже батько дітей, чому хлопчиків вже вилучали з родини, та якого майбутнього бажають матері її діти стане відомо у студії ток-шоу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Жінка, яка кинулася на 11-річного сина з ножем, прийде на ток-шоу «Говорить Україна» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
20.04.2021 587
Еще материалы раздела «Афіша»