<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Бізнес
Економіка
20.04.2021 474

На одну вакансію в Україні претендують шість безробітних

На початок квітня на одне вільне робоче місце в Україні претендують шість безробітних.

Про це повідомила директор Державного центру зайнятості Юлія Жовтяк.

"Станом на 7 квітня 2021 року, кількість зареєстрованих у Державній службі зайнятості безробітних становила 429 тис. осіб... На 1 квітня кількість актуальних вакансій у нашій базі даних становила 77 тис. одиниць. Таким чином, суттєвим залишається дисбаланс між попитом і пропозицією робочої сили. В середньому по Україні на одне вільне робоче місце претендують 6 безробітних (на 1 квітня 2020 року - 5 осіб) ", - сказала Жовтяк в інтерв'ю виданню " Факти ".

Вона зазначила, що найбільше вплив карантину відчувають сфери готельного і ресторанного бізнесу, харчування та розваг. У зв'язку з чим, офіціанти, бармени, кухарі, бариста і покоївки стикаються з труднощами працевлаштування.

Оценка материала:

5.00 / 1
На одну вакансію в Україні претендують шість безробітних 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
20.04.2021 474
Еще материалы раздела «Економіка»