<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Політика
Україна
21.04.2021 463

Війна на Донбасі: 12 обстрілів, без втрат

Російсько-окупаційні війська минулої доби, 20 квітня, дев'ять разів порушили режим припинення вогню на сході України, з початку цієї доби – ще три.

Як повідомляє пресслужба штабу ООС, протягом минулої доби, 20 квітня, було зафіксовано 9 порушень з боку збройних формувань Російської Федерації.

Неподалік селища Південного окупанти відкривали вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру, у передмісті Старогнатівки - здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

Поблизу населених пунктів Золоте-4 та Водяне, що на Донеччині, бойовики вели вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Бойових втрат серед наших захисників за минулу добу немає.

Станом на 7 годину 21 квітня в районі ООС зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. Зокрема, поблизу населених пунктів Піски та Південне окупанти відкривали вогонь із мінометів 120-го калібру, а поблизу селища Первомайське - з мінометів 82-го калібру, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Бойових втрат серед українських військовослужбовців немає.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: 12 обстрілів, без втрат 5.00 5 1
Політика / Україна
21.04.2021 463
Еще материалы раздела «Україна»