<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
21.04.2021 550

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Нікітін відверто розповів, чому розпалися «НеАнгели»

Продюсер Юрій Нікітін у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем і Альона Вінницька на каналі «Україна», розповів, чи планує повернути колектив у новому складі.

15 років тому Слава і Вікторія увірвалися в український шоу-бізнес із дебютним синглом «Юра, прости». А в березні цього року мега-популярні «НеАнгели» заявили, що йдуть з великої сцени і прощаються зі своїм продюсером - Юрієм Нікітіним. Мало хто знає, але спочатку продюсер Юрій Нікітін задумав групу «НеАнгели» як тріо. Але навіть удвох Віці і Славі було важко вжитися в одному колективі.

«Я довго не могла зрозуміти, за що Бог мене так покарав? Чому я із Вікою так довго працюю? У нас із нею стосунки досить специфічні. Ми билися, чого у нас тільки не було. 15 років разом. Було всяке, і ось зараз вона іноді мене так дратує просто. При всьому при цьому, якщо якась складна життєва ситуація - я знаю, що вона мене завжди підтримає», - говорить співачка SLAVA KAMINSKA.

Конфлікти, а саме неприязнь дівчат, частково теж вплинула на розпад.

«Як завжди конфлікти були через якусь дурницю. Хтось когось чекав, щось не те сказав. Тобто нічого глобального. Наша співпраця на цьому конкретному етапі вже вичерпує себе. Ініціатива була моя зупинити нашу спільну діяльність. З кінця року ми вже починали обговорювати з дівчатами це питання. І зараз настав той момент, коли вони можуть в повній мірі спробувати себе реалізувати як сольні артисти», - каже продюсер колективу Юрій Нікітін на каналі «Україна».

Про відновлення групи «НеАнгели» з новими солістками продюсер поки не думає.

«Я звик спочатку завершувати одне, а потім розбиратися з іншим», - розповів Нікітін на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Нікітін відверто розповів, чому розпалися «НеАнгели» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
21.04.2021 550
Еще материалы раздела «Афіша»