<
НОВИНИ ДНЯ: Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкоювсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
21.04.2021 810

Через зйомки проєкту «Мисливці за дивами» репер ХАС пропустив перші кроки єдиного сина

З понеділка по п’ятницю о 9:50 в ефірі каналу «Україна» виходять прем’єрні випуски тележурналу цікавих історій «Мисливці за дивами». Ведучий програми, репер ХАС, відверто розповів, від чого йому довелось відмовитись заради зйомок проєкту і як переносить тривалу розлуку з рідними.

Для відомого українського музиканта і радіоведучого ХАСа проєкт «Мисливці за дивами» став першою роботою на телебаченні. Артист зізнається – з перших днів зйомок відчув себе, наче у студентські роки, коли було багато нової цікавої інформації і обмаль часу на її засвоєння. Проте ведучий впорався на всі 100, щоправда, для цього йому довелось піти на чималі жертви.

«На 90% попрощався з радіо, адже я вів ранкове шоу, а наразі постійно знаходжусь у відрядженнях. Залишив собі тільки авторську рубрику «Реп-дайджест». Музика завжди зі мною, єдина проблема – знайти час, щоб потрапити у студію і записати пісні. А от моїх рідних можна назвати терплячими великомучениками. Але дружина вже звикла. Колись їй було легше – вона мій концертний директор і всюди зі мною каталась, тобто ми завжди були разом. Але зараз інші часи. Синові скоро рік, думаю, він пробачить мою часту відсутність», – розповів ХАС на знімальному майданчику програми «Мисливці за дивами».

Та все ж найскладнішим випробуванням для репера стало тривале розставання з родиною, адже під час відсутності ХАСа його маленький син Марсель зробив свої перші кроки.

«Коли поїхав у перше відрядження, мій син зробив перші кроки. І я цього не побачив на власні очі, тільки на відео. Звичайно, потім приїхав додому, і він до мене пішов, але це вже не ново, не вперше. Зараз у нього такий вік, коли дитина швидко розвивається, і ймовірність щось пропустити дуже висока. Круто, що у 21 столітті ти можеш за допомогою відеодзвінків підтримувати зв'язок. Я вже морально готовий пропустити якісь речі, але прошу дружину, щоб камера на телефоні завжди була ввімкнена», – поділився ведучий каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Через зйомки проєкту «Мисливці за дивами» репер ХАС пропустив перші кроки єдиного сина 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
21.04.2021 810
Еще материалы раздела «Афіша»