НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
21.04.2021 477

«Ранок з Україною»: Злата Огнєвіч влаштувала кастинг наречених і розповіла, чи планує весілля

На кухню Марії Мельник у рубрику «Смачний ексклюзив» завітала популярна співачка, переможниця гіпершоу «МАСКА» каналу «Україна» – Злата Огнєвіч. Під час відвертого інтерв’ю у програмі «Ранок з Україною» артистка розповіла, як влаштувала кастинг у пошуках свого ідеального чоловіка і чому не збирається влаштовувати гучне весілля.

Нещодавно Злата Огнєвіч презентувала пісню «Я твоя єдина». Зірка зізнається: ця композиція – своєрідний маніфест всіх наречених і певним чином для неї.

«Я влаштувала кастинг і обираю свого чоловіка. Так, наразі в мене є кілька чоловіків, з якими я спілкуюсь. І коли я зрозумію, що з одним із них я хочу піти на серйозне побачення, звичайно, він залишиться один», – поділилась співачка Злата Огнєвіч в ефірі каналу «Україна».

А от до штампу в паспорті артистка ставиться спокійно – вважає, що це бюрократичні тонкощі, які жодним чином не впливають на справжність почуттів.

«Ці гроші краще витратити на подорож, на емоції, аніж кликати 200 людей, накривати стіл. Звичайно, ми запросимо наших друзів, людей, яких ми добре знаємо, моїх батьків і батьків нареченого», – зазначила переможниця грандіозного шоу «МАСКА» на каналі «Україна

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: Злата Огнєвіч влаштувала кастинг наречених і розповіла, чи планує весілля 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
21.04.2021 477
Еще материалы раздела «Афіша»