НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
22.04.2021 477

Війна на Донбасі: 11 обстрілів, без втрат

Російсько-окупаційні війська минулої доби, 20 квітня, вісім разів порушили режим припинення вогню на сході України, з початку цієї доби – ще три.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, неподалік населених пунктів Піски та Південне російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го калібру та протитанкового ракетного комплексу, а біля Шумів та Первомайська з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Поблизу селища Новгородське противник відкривав вогонь з бойової машини піхоти, а біля Кам'янки зі станкових протитанкових гранатометів. В районі Красногорівки російські окупанти здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Станом на 7 годину ранку 22 квітня зафіксовано 3 обстріли з боку російсько-окупаційних військ. Зокрема, поблизу населеного пункту Південне ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру, а біля селища Зайцеве – з мінометів калібру 82 мм. Поблизу Пісків противник здійснив обстріл з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Бойових втрат серед українських бійців немає.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: 11 обстрілів, без втрат 5.00 5 1
Політика / Україна
22.04.2021 477
Еще материалы раздела «Україна»