<
НОВИНИ ДНЯ: Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результатвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.04.2021 446

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DOROFEEVA розповіла, коли стане мамою

Співачка DOROFEEVA у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна» розповіла, як змогла впоратися із розбитим серцем, та коли стане мамою.

Надя Дорофеєва вже 6 років заміжня за співаком Дантесом, та були часи, коли зірці довелося зіткнутися із любовною драмою.

«Це було моє перше кохання у 16 років, мене покинув хлопець, і я дуже страждала. Я пам'ятаю, що він зробив одну правильну річ. Він перестав взагалі зі мною спілкуватися. І він зробив це жорстко. Він розумів, що я дуже закохана. А він – ні. Я пам'ятаю, що я плакала місяць кожен день. Я відчувала, що це така діра всередині. А потім час вилікував», - говорить знаменитість.

Сьогодні співачка щаслива у шлюбі, але коли DOROFEEVA заявила про старт сольної кар'єри, підписники почали хвилюватися, що поповнення у молодій сім'ї станеться не скоро.

«Ніколи мене кар'єра не зупиняла в цьому питанні, я хочу відверто сказати, що чомусь так думають, що через кар'єру. Ні! Не через кар'єру, а саме через те, що досі ми наче б то з Вовою не готові. Якось так. Це питання у нас фігурує постійно. І ми вже сміємося. Ми самі жартуємо в соцмережах – чекайте додошат-дантесиків. Але ми це зробимо все ж таки не через тиск людей, а через своє якесь рішення», - розповіла зірка на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DOROFEEVA розповіла, коли стане мамою 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.04.2021 446
Еще материалы раздела «Афіша»