НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.04.2021 682

Стало відомо, в яких місцях найчастіше інфікуються українці

Найбільш небезпечними за рівнем інфікування для українців є закриті приміщення і транспорт, вважає голова Держпродспоживслужби Києва Олег Рубан.

Про це він заявив в програмі Факти.

"Сьогодні найчастіше хворіють там, де виявляють інфікованого коронавірусом і де не можна провести обмежувальних заходів. На другому місці організовані колективи в яких не дотримуються протиепідемічних заходів. Зокрема ігнорують маски, антисептики", - зазначає Рубан.

Також, на його думку, часто інфікуються корнавірусом в місцях з непрацюючою вентиляцією, адже для цього збудника - це основне.

"Третє - транспорт. 30% підтверджених випадків інфікування припадає на транспорт", - зазначає голова Держпродспоживслужби.

Відповідаючи на запитання про терміни завершення жорстких обмежувальних заходів, Олег Рубан зазначив, що це буде рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Києва.

"Саме на засіданні цієї комісії будуть розглядатися показники захворюваності, дотримання протиепідемічних заходів тощо. Її рішення буде залежати від ситуації", - зазначив Рубан.

Водночас він зазначив, що "сьогодні рано говорити про продовження або завершення локдауну в столиці".

Оценка материала:

5.00 / 1
Стало відомо, в яких місцях найчастіше інфікуються українці 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.04.2021 682
Еще материалы раздела «Суспільство»