<
НОВИНИ ДНЯ: Литиме як з відра, місцями – з грозами: прогноз погоди на 17 червня  Сили оборони України знищують специфічні російські об’єкти: аналітик Bild пояснив зміну стратегії  Проїзд для учнів у громадському транспорті Києва: чи потрібно платити за квиток влітку  В Україні 17 червня - помірні дощі, місцями з грозами, вдень до +29°  Шольц: миру не можна досягнути без Росії, але саме вона продовжує війну  "Лялька Путіна". Дуда жорстко пройшовсь по Лукашенку на саміті миру  "Умови стали суворіші": адвокат розповів про нюанси в переогляді інвалідності на ВЛКвсі новини дня
Політика
Україна
25.04.2021 583

На травневі свята карантин не зміниться - Шмигаль

Модель адаптивного карантину в Україні не буде змінюватися на травневі свята, однак українцям слід проявити відповідальність і уникати масових скупчень.

Про це заявив на своїй сторінці в Facebook прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Наближаються важливі для українців свята, і важливо, щоб радість від їх святкування не затьмарила зростання захворюваності. Уряд не буде на травневі свята міняти модель адаптивного карантину, оскільки він демонструє свою дієвість: на цьому тижні з "червоної" зони вже вийшли Чернівецька та Одеська області, де стабілізувалася динаміка захворюваності", - зазначив Шмигаль.

За його словами, наступного тижня ще більше областей можуть вийти з "червоної" зони.

Нагадаємо, що митрополит Київський і всієї України Епіфаній заявив, що синодальні рішення Православної церкви України щодо богослужінь на Великдень у період карантину, які були прийняті рік тому, досі залишаються актуальними.

Оценка материала:

5.00 / 1
На травневі свята карантин не зміниться - Шмигаль 5.00 5 1
Політика / Україна
25.04.2021 583
Еще материалы раздела «Україна»