<
НОВИНИ ДНЯ: Чоловіків до 25 років можуть мобілізувати? Що кажуть у Раді та чи чекати змін призовного віку  В Україні 26 червня подекуди короткочасні дощі, вдень до +27°  Скільки коштує вища освіта в Україні: вартість навчання у топових університетах  Різка зміна правил вступу на аспірантуру: що потрібно знати чоловікам призовного віку  Чи може Україна залишитися без танків: у Forbes дали чітку відповідь  Спека трохи спаде: прогноз погоди в Україні на 26 червня  День Конституції України 2024 року: коли святкуємо і чи буде вихіднийвсі новини дня
Політика
Україна
25.04.2021 590

На травневі свята карантин не зміниться - Шмигаль

Модель адаптивного карантину в Україні не буде змінюватися на травневі свята, однак українцям слід проявити відповідальність і уникати масових скупчень.

Про це заявив на своїй сторінці в Facebook прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Наближаються важливі для українців свята, і важливо, щоб радість від їх святкування не затьмарила зростання захворюваності. Уряд не буде на травневі свята міняти модель адаптивного карантину, оскільки він демонструє свою дієвість: на цьому тижні з "червоної" зони вже вийшли Чернівецька та Одеська області, де стабілізувалася динаміка захворюваності", - зазначив Шмигаль.

За його словами, наступного тижня ще більше областей можуть вийти з "червоної" зони.

Нагадаємо, що митрополит Київський і всієї України Епіфаній заявив, що синодальні рішення Православної церкви України щодо богослужінь на Великдень у період карантину, які були прийняті рік тому, досі залишаються актуальними.

Оценка материала:

5.00 / 1
На травневі свята карантин не зміниться - Шмигаль 5.00 5 1
Політика / Україна
25.04.2021 590
Еще материалы раздела «Україна»