<
НОВИНИ ДНЯ: Перший в історії: шокувальні деталі справи американського злочинця Трампа  У Зеленського підтвердили дозвіл бити по території РФ американською зброєю  Дощ, місцями гроза та до +28°С: прогноз погоди по Київщині на 2 червня  Нестійка погода: українцям дали прогноз на початок літа  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травня  Не паркуйся де попало: який розмір штрафів за порушення правилвсі новини дня
Політика
Україна
26.04.2021 421

Війна на Донбасі: 12 обстрілів, без втрат

Протягом минулої доби, 25 квітня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксували 12 порушень режиму припинення вогню.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, поблизу населених пунктів Широкине, Південне, Катеринівка, Троїцьке, Новозванівка та Новгородське окупанти вели вогонь по позиціях українських захисників із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го та 82-го калібрів, а також з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

Неподалік Пісків російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції наших воїнів з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Зазначається також, що у передмісті населеного пункту Луганське збройні формування Російської Федерації здійснили обстріл з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Із мінометів 120-го калібру відбувся обстріл цивільної інфраструктури населеного пункту Водяне.

Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

Станом на 7 годину ранку 26 квітня, порушень режиму припинення вогню не зафіксували.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: 12 обстрілів, без втрат 5.00 5 1
Політика / Україна
26.04.2021 421
Еще материалы раздела «Україна»