<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.04.2021 456

Серед нових COVID-хворих превалюють тяжкі пацієнти – інфекціоніст

Інфекціоніст, доктор медичних наук Ольга Голубовська заявила, що кількість COVID-хворих у Києві та в цілому в Україні зменшується. Однак переважають тяжкі та вкрай тяжкі пацієнти.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"У нас поволі ситуація у Києві стабілізується. Кількість хворих в цілому зменшується, але як завжди буває у "хвості" спалахів, превалює кількість важких і вкрай важких хворих. Тому напруга в реанімаційних відділеннях залишається", - підкреслила Голубовська.

За її словами, по Україні щоденний темп приросту хворих близько 1%, а місяць тому цей показник був понад 5%.

"Завантаженість ліжок з киснем залишається високою в Харківській, Сумській і Донецькій областях", - написала інфекціоніст.

Оценка материала:

5.00 / 1
Серед нових COVID-хворих превалюють тяжкі пацієнти – інфекціоніст 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.04.2021 456
Еще материалы раздела «Суспільство»