<
НОВИНИ ДНЯ: Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паскивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.12.2021 543

Новий штам коронавірусу шириться світом

«Омікрон» захоплює нові території. За останню добу цю мутацію коронавірусу вже виявили ще й в Канаді, Швеції та Іспанії. Загалом у переліку – майже два десятки країн.

Науковці припускають, що штам здатний обходити імунітет до коронавірусу, утім закликають не робити передчасних висновків про його реальну небезпеку.

Також дослідники ще не знають напевне чи витіснить він «Дельту», яка нині домінує у світі. Утім, виробники вакцин уже пообіцяли адаптувати свої препарати під новий штам, якщо це буде потрібно.

ВООЗ закликала усі 194 країни, що входять до організації, пришвидшити вакцинацію та бути готовими до напливу хворих у лікарнях – йшлося у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Новий штам коронавірусу шириться світом 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.12.2021 543
Еще материалы раздела «Суспільство»