<
НОВИНИ ДНЯ: Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.04.2021 533

3,5 тисячі доларів за шлюб з українкою

Столична поліція викрила чоловіка, який за гроші влаштовував фіктивні одруження для іноземців, щоб легалізувати їх в Україні. Підшуковував незаміжніх дівчат і пропонував їм 1000 доларів винагороди, якщо погодяться на несправжній шлюб. Із самих іноземців брав утричі більше. Згодом переправляв чоловіків до Євросоюзу.

Поліцейські спершу прийшли до афериста під виглядом клієнтів. Затримали його, коли отримував гроші за оборудку. Тепер зловмиснику загрожує до 9 років за ґратами – розповіли у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

«27-річний громадянин іншої держави, шляхом підробки документів, надавав іноземцям допомогу в отриманні посвідок на постійне або тимчасове перебування на території України. Та займався їх переправленням до країн Європи», - зазначив Олексій Гаврилюк, т. в. о. начальника сектору управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми.

Оценка материала:

5.00 / 1
3,5 тисячі доларів за шлюб з українкою 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.04.2021 533
Еще материалы раздела «Суспільство»