<
НОВИНИ ДНЯ: Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.04.2021 446

У ВООЗ кажуть, що пандемія COVID-19 не закінчилася, а прискорилася

Пандемія COVID-19 не закінчилася, а, навпаки, останнім часом фіксуються прискорені темпи поширення вірусу, вважають у Всесвітній організації охорони здоров'я.

Про це повідомляє Reuters.

"Наш регіон все ще охоплений цією пандемією... у кількох країнах Південної Америки пандемія в перші чотири місяці цього року була гіршою, ніж те, з чим ми зіткнулися в 2020 році", - сказав глава Панамериканського регіонального відділення ВООЗ Карісса Етьєн.

За його словами, це показує, що пандемію можна подолати тільки при поєднанні швидкого і справедливого доступу до вакцин і ефективних профілактичних заходів.

"Ця пандемія не тільки не закінчилася, але і прискорюється", - підсумував Етьєн.

Оценка материала:

5.00 / 1
У ВООЗ кажуть, що пандемія COVID-19 не закінчилася, а прискорилася 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.04.2021 446
Еще материалы раздела «Суспільство»