НОВИНИ ДНЯ: У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloombergвсі новини дня
Політика
Росія
29.04.2021 488

Названа кількість задіяних у навчаннях військових РФ

У рамках квітневих навчань у Росії взяли участь понад 300 тисяч військових і 35 тисяч одиниць озброєння і військової техніки.

Про це в четвер, 29 квітня, повідомив начальник генштабу Збройних сил РФ Валерій Герасимов, пише ТАСС.

"Були задіяні 180 кораблів і катерів, а також близько 900 літальних апаратів, у тому числі 15 літаків дальньої авіації і 40 літаків військово-транспортної авіації", - уточнив Герасимов.

За його словами, метою контрольної перевірки була оцінка реального стану органів військового управління, військ та сил, а також їхньої здатності вирішувати поставлені завдання у воєнний і мирний час. Герасимов наголосив, що "всі перевірочні заходи проведені організовано згідно з раніше затвердженим планом".

Також глава генштабу ЗС РФ повідомив, що повернення військ у пункти постійної дислокації повинно бути завершене згідно з раніше встановленим графіком. Раніше повідомлялося, що російські війська повинні повернутися на бази до 1 травня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Названа кількість задіяних у навчаннях військових РФ 5.00 5 1
Політика / Росія
29.04.2021 488
Еще материалы раздела «Росія»