<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.04.2021 467

«Настане день – і ми знову будемо танцювати»: Анна Панова розповіла про їхню з чоловіком довгоочікувану мрію

29 квітня у всьому світі відзначають Міжнародний день танцю. З цієї нагоди ведуча новин «Сьогодні» на каналі «Україна» Анна Панова опублікувала романтичне відео з Відня і поділилися яскравим спогадом про танці.

Ні для кого не секрет, що телеведуча Анна Панова захоплюється танцями. До початку пандемії телезірка активно займалась класичним балетом, а також разом з чоловіком неодноразово підкорювала паркет Віденського балу. Своїм фоловерам в Instagram Анна розповіла про спогад трирічної давності, коли вона з чоловіком танцювала у центрі Відня, неподалік палацу Гофбург.

«Було це за кілька днів після весілля, рівно 3 роки тому. Летіли у медовий місяць до французького Лазурового узбережжя, у Відні зробили довгу пересадку, аби погуляти вдень. Романтика аж буяла в душі, самі розумієте. А коли всередині звучить музика, танцювати кортить де завгодно. Ми дали свій телефон першому-ліпшому перехожому, і гайнули кружляти», - розповіла Анна.

За словами телеведучої, танцювати вальс вони з Олександром навчилися за кілька місяців до того, і на той момент вже побували на першому балу у Відні. Наступного року пара навчилася танцювати танго. А далі почалася пандемія, яка зробила всі подорожі та бали недоступними.

«Я дбайливо бережу ці спогади у своєму серці. І сьогодні, у міжнародний день танцю, обіцяю собі та Олександру: настане день – і ми знову будемо танцювати вальс і танго та мандрувати світом. І нехай цей день настане якнайшвидше. Цього бажаю і вам, моі друзі», - написала ведуча.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Настане день – і ми знову будемо танцювати»: Анна Панова розповіла про їхню з чоловіком довгоочікувану мрію 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.04.2021 467
Еще материалы раздела «Афіша»