<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
17.11.2021 553

«Ранок з Україною»: Сергій Танчинець розповів, чи підтримує доньку в творчих проявах

Днями у студію програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» завітав відомий музикант Сергій Танчинець. У відвертій розмові з ведучими Лілією Ребрик і Анатолієм Анатолічем артист розповів про участь у грандіозному шоу «МАСКА» та привідкрив завісу особистого життя.

У четвертому випуску грандіозного шоу «МАСКА» на каналі «Україна» стало відомо, що під маскою милого Совеня ховався відомий артист, лідер рок-гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець. Музикант зізнається – участь у проєкті була для нього неймовірним досвідом, адже виступати у величезній масці – ще той квест. А от чи знали про сміливий крок співака рідні та близькі?

«Чесно скажу, дружині натякнув, але без деталей, а от діти не знали. Лук’ян взагалі поки не в матеріалі – у нього свої герої. Настя поки в бабусі, тому я ще не встиг дізнатись, як вона відреагувала, але вона дивиться «МАСКУ», тож найближчим часом почую враження», – розповів Сергій Танчинець у програмі «Ранок з Україною».

Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч не втримались та одразу продемонстрували відео, у якому донька артиста грає на гітарі та співає сучасну музику. І виявилось, Сергій Танчинець повністю підтримує творчі прояви доньки та навіть по можливості долучає її до концертної діяльності.

«Насамперед я хочу, щоб моя донька стала щасливою людиною. Якщо вона буде щасливою, коли стане музикантом – я буду теж щасливий, а якщо знайде себе у професії лікаря чи типу того – взагалі супер! – ділиться музикант. – Я досить часто беру її з собою на концерти, але вона їде не просто так. У турах Настя зазвичай працює – продає мерч і тим самим заробляє собі якісь гроші та розвивається».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: Сергій Танчинець розповів, чи підтримує доньку в творчих проявах 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
17.11.2021 553
Еще материалы раздела «Афіша»