<
НОВИНИ ДНЯ: Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витратвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.12.2021 1392

Актор серіалу «Ігри дітей старшого віку» Андрій Самінін розповів, що найважливіше у його сім'ї

Вважається, що актори – особлива каста, і не кожна людина готова миритися з її способом життя, постійними зйомками без вихідних і свят. Актор серіалу «Ігри дітей старшого віку», який стартував на каналі «Україна», розповів, як будуються його стосунки у сім'ї.

Андрій Самінін упевнений, що потрібно розділяти роботу та особисте життя. І якщо виникають якісь проблеми, то в родині актора ніхто з домашніх у собі не замикається.

«У моїй сім'ї стосунки будуються на повній довірі. Тобто ми не маємо таємниць одне від одного, – поділився Андрій Самінін в інтерв'ю для каналу «Україна». – Щодо роботи, то ми розуміємо плюси та мінуси нашої професії».

Відомо, що дружина зірки серіалу Леся Самаєва – дуже хороша актриса і завжди глибоко занурюється в роль. І коли вона пізно ввечері повертається після вистави, ​​їй хочеться просто спокою та тиші.

«Якщо ж я приїжджаю зі знімального майданчика після 12-годинного робочого дня, протягом якого було ще й багато сцен, а в Лесі вихідний, вона теж щадить мене, – розповів зірка серіалу «Ігри дітей старшого віку». – Ми розуміємо одне одного, не лаємося і не ображаємось».

За словами Андрія Самініна, якщо б він чи його дружина були представниками іншої професії, тоді стосунки будувалися б інакше. Тому що було б, звичайно, важко: багато що дратувало, і звучали би звинувачення, пов'язані саме з егоцентризмом: «Чому ти приходиш і замикаєшся в собі?», «А де вечеря?», «Чому ти весь час мовчиш?»

Незважаючи на щільний графік, Андрій Самінін та його дружина завжди знаходять можливість навіть у сьогоднішніх умовах кудись поїхати та побачити щось нове.

«Ми завжди разом і намагаємося жити повним життям, коли маємо на це час», – поділився актор в інтерв'ю для каналу «Україна».

Дивіться з понеділка по четвер о 21:00 серіал «Ігри дітей старшого віку» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Ігри дітей старшого віку» Андрій Самінін розповів, що найважливіше у його сім'ї 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.12.2021 1392
Еще материалы раздела «Афіша»