<
НОВИНИ ДНЯ: У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.04.2021 516

Без косметики та модного вбрання: «Зiрковий шлях» дізнався, якими знаменитостей бачать лише їхні рідні

Українські знаменитості у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», відверто поділилися, як виглядають під час домашнього відпочинку.

Ведучий програми «Зірковий шлях» Даніель Салем любить розслабитися вдома.

«Я вічно брудний, замурзаний. Єдине, я завжди ходжу в чомусь порваному, в якихось штанях, щось роблю. У мене в квартирі є своя майстерня, я в будь-який вільний час займаюся своєю улюбленою справою: збираю велосипеди, малюю. Тому вдома я ходжу тільки в комфортному одязі. Це може бути футболка брудна, поношена, але не голий», - говорить Даніель Салем на телеканалі «Україна».

А телеведучий Анатолій Анатоліч спокійно ходить удома майже голий.

«Сімейні труси такі, в яких я зазвичай не ходжу, а вдома можу. Звичайно, в мене, як у всіх, є серія старих футболок і шортів, які я ношу вдома, в яких дуже комфортно. Розтягнуті футболки, худі, якому вже багато років», - говорить ведучий програми «Ранок з Україною».

Блогерка і ведуча YouTube-каналу Раміна Есхакзай не переймається своїм зовнішнім виглядом вдома.

«Я ходжу в спортивних штанях вдома. Звичайно я не фарбуюсь. Зранку я виходжу з нечісаною головою, і це нормально», - переконує Раміна.

Простими і негламурними вдома можна застати акторів. Адже під час знімань вони постійно наносять грим, змінюючи купу образів.

«Я взагалі такий хлопчина вдома домашній максимально. Вдома я хочу бути розслабленим. Я розумію, що я виходжу у світ, тоді костюмчик, таке інше . Напевно, десь на підсвідомості я хочу бути вдома теж красенем, але все ж хочу повністю розслабитися. І я дозволяю собі бути домашнім. І слава Богу, дружина теж домашня. Ми там не замурзані прям, але домашні», - говорить Войтенко на каналі «Україна».

Акторка Леся Самаєва зізнається, вдома вона спеціально ходить ненафарбована, адже макіяж у неї асоціюється тільки з роботою.

«Я обожнюю ходити ненафарбована. В мене таке враження, що це є моя свобода. Бо особисто в мене професійне, якщо я гарно виглядаю, значить я працюю. Тому в мене саме гарний вигляд асоціюється з тим, що от треба. І тому я навпаки, дуже люблю ходити без косметики, з простою зачіскою. Це якби значить, що я розслаблена, я в стані спокою я відпочиваю», - розповіла акторка.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Без косметики та модного вбрання: «Зiрковий шлях» дізнався, якими знаменитостей бачать лише їхні рідні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.04.2021 516
Еще материалы раздела «Афіша»