<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнеювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.04.2021 990

Ведуча мейковер-шоу «Місія: краса» Ірина Фролова поділилась одним з найважливіших правил її сім'ї

Як завдяки святкуванню Великодня можна закласти ті цінності, які зможуть зміцнити стосунки в родині? Телезірка каналу «Україна» Ірина Фролова розповіла, на що бажано звернути увагу, коли йдеться про майбутнє дітей.

Відомо, що жінка створює атмосферу любові та затишку в домі. Завдяки її інтуїції, бажанням і цілям у стосунках панує гармонія. Напевно, тому для Ірини Фролової святкування Пасхи пов'язане не тільки з сімейним торжеством, але також із теплом, красою й вмінням зібратися всім за одним столом, що б не трапилося в житті.

За словами телезірки каналу «Україна», вона б хотіла, щоб Великдень був для її дітей атмосферним святом. І мова йде не стільки про антураж інтер'єру, а скоріше про те, що ти випромінюєш в своєму власному будинку. Чому це так важливо, Ірина Фролова пояснила на простому, але дуже зрозумілому прикладі.

«Мені сподобалися думки одного дитячого психолога про те, що діти не зобов'язані ставати друзями. Вони можуть бути настільки різні, що їм складно дружити все життя, – поділилася ведуча мейковер-шоу «Місія: краса». – Але навіть якщо в дорослому віці вони спілкуються не так часто, як би хотілося батькам, дуже важливо прищепити цінності, завдяки яким дитина буде знати: якщо потрібно, ти можеш покликати брата або сестру й ця людина прилетить з іншого кінця світу, щоб тебе підтримати».

Це одне з найважливіших правил в її родині, в якій підростають хлопчики.

«Невідомо, що нас чекає далі в турбулентному світі, але мені б хотілося, щоб у дітей завжди було це відчуття – члени батьківської сім'ї – це їхня підтримка та опора, – пояснила телезірка каналу «Україна». – Незалежно від того, як часто вони бачаться й що буде відбуватиметься навколо».

Але красу святкового дня все одно ніхто не відміняв, тому Ірина Фролова поділилася цікавою пасхальної задумкою. Вона розповіла, що останнім часом прагне створити настільки красивий декор на Великдень у своєму будинку, щоб по насиченості атмосфери він був не гіршим, ніж на Новий рік або Різдво.

«Оскільки через локдаун багато магазинів закриті, дуже складно вибрати відповідний декор. Тому спробую спорудити що-небудь з гілочок та інших підручних елементів, – поділилася ведуча проєкту «Місія: краса». – Поки думаю, як реалізувати свою ідею... Але якщо не вийде цього року, тоді в наступному обов'язково зроблю. Мене дуже надихають такі задумки».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведуча мейковер-шоу «Місія: краса» Ірина Фролова поділилась одним з найважливіших правил її сім'ї 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
30.04.2021 990
Еще материалы раздела «Суспільство»