<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.05.2021 505

Українцям не слід очікувати вакцину від коронавірусу у вільному продажі - міністр

В Україні не варто очікувати появи у вільному продажу вакцин від коронавірусу, оскільки такого комерційного ринку поки немає ніде в світі.

Про це розповів заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, повідомляє Україна 24.

На запитання, коли українці зможуть купити вакцину за свої гроші, очільник МОЗ відповів, що його відомство не буде займатися комерційними поставками вакцин.

"МОЗ не займається поставкою вакцин на комерційний ринок, і ніколи займатися такими поставками не буде", - сказав Степанов.

Міністр наголосив, що готовий сприяти тим, у кого є можливість поставити на комерційний ринок України зареєстровану вакцину, однак "жодної такої компанії немає".

"Комерційного ринку в світі не існує. Хочу нагадати, що в світі тотальний дефіцит вакцин. У всіх країнах світу, окрім країн-виробників, зриваються повністю поставки вакцин", - додав Степанов.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українцям не слід очікувати вакцину від коронавірусу у вільному продажі - міністр 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.05.2021 505
Еще материалы раздела «Суспільство»