<
НОВИНИ ДНЯ: Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°всі новини дня
Політика
Україна
05.05.2021 597

У МОЗ засекретили інформацію щодо вакцинації депутатів від COVID-19

Журналісти намагались дізнатись, хто з українських депутатів вже отримав щеплення від коронавірусу, але у МОЗ відмовилися надавати інформацію, пославшись на медичну таємницю.

Запит щодо вакцинування народних депутатів та апарату Верховної Ради проти COVID-19 Українська правда надіслала Державному управлінню справами, у ДУС запит перенаправили Директорату громадського здоров’я та профілактики захворюваності МОЗ.

«Директорат громадського здоров’я та профілактики захворюваності розглянув Ваш запит на отримання публічної інформації (…) і повідомляє: запитувана інформація є медичною таємницею. Міністерство охорони здоров’я не є розпорядником вищезазначеної інформації», - йдеться у відповіді.

Оценка материала:

5.00 / 1
У МОЗ засекретили інформацію щодо вакцинації депутатів від COVID-19 5.00 5 1
Політика / Україна
05.05.2021 597
Еще материалы раздела «Україна»