<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.05.2021 502

Ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» Ільяс Сахтара дав ТОП-3 стильні поради жінкам з пишними формами

Хтось ображається на долю за маленькі груди, а комусь заважають їхні великі розміри, тому що вони нібито роблять фігуру ще більшою. Стиліст каналу «Україна» знає, як правильно «оформити» пишні форми, щоб залишатися привабливою та сексуальною.

Дівчата з маленьким бюстом навіть не уявляють, з якими проблемами стикаються власниці пишних форм. Наприклад, як обрати одяг, щоб підкреслити їх, і виглядати при цьому стрункою та привабливою. Ільяс Сахтара дав ТОП-3 рекомендації.

Перше правило

Якщо у вас пишні груди, бажано, щоб довжина сукні була хоча б до коліна.

Коротка сукня при наявності такого бюста виглядає на жінці як на дівчиську. Вона немов давно переросла цю річ. Коли сукня довга, об’єми фігури візуально стають меншими, і тому жінка виглядає стрункішою.

Друге правило

Користуйтеся простим лайфхаком, обираючи одяг: темний низ – світлий верх.

Якщо у вас широкі стегна, це правило допоможе дуже легко збалансувати уявлення про фігуру, візуально витягнути її та зробити акцент на красивому бюсті, а не на об’ємах в нижній частині тіла. Але не надягайте все винятково чорне, щоб приховати розмір.

«Жінки з пишними формами бояться носити світлий колір. Вони вважають, що виглядатимуть ще більшими, – пояснив стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара. – Але коли ви одягаєте все чорне, то трохи нагадуєте... відьму. А чоловікам хочеться бачити сексуальну жінку».

Третє правило

Не одягайте топи з яскравими деталями на грудях.

Наприклад, з блискітками, стразами, великими малюнками або візерунками.

«Пишні форми – це вже скарб, – пояснив ведучий мейковер-шоу «Місія: краса», - їх не потрібно додатково прикрашати стразами або бісером. Краще підкресліть свій бюст красивим декольте, одежею з відкритими плечима, V-подібною горловиною сукні чи сорочки».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» Ільяс Сахтара дав ТОП-3 стильні поради жінкам з пишними формами 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.05.2021 502
Еще материалы раздела «Суспільство»