НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.05.2021 453

Ведуча програми «Мисливці за дивами» розказала, як одна традиція здатна зміцнити стосунки

Під час карантину, локдаунів та інших обмежень в житті людей особливе місце сьогодні посідають стосунки й сім'я. Ведуча каналу «Україна» Анастасія Кошман розповіла про традиції, завдяки яким зберігається так багато кохання та турботи в її парі.

Через зйомки на каналі «Україна» Анастасія Кошман дуже рано прокидається, багато часу проводить у відрядженнях, рідко бачиться з коханим. Саме він завжди підтримує ведучу програми «Мисливці за дивами» у моменти фізичної та емоційної втоми.

«Мій коханий чоловік терпляче вислуховує всі мої скарги, коли я йому телефоную та зізнаюсь, що втомилась, – поділилася телезірка каналу «Україна». – Він із розумінням ставиться до моєї роботи, завжди підтримує й каже, що чекає мене вдома».

Щоб перезавантажитися після напруженого знімального процесу, Анастасія Кошман віддає перевагу перевіреним способам.

«Основне джерело енергії для мене – це природа. На вихідних ми просто їдемо з коханим за місто й насолоджуємося навколишнім середовищем, – розповіла ведуча тележурналу «Мисливці за дивами». – На зйомках завжди багато людей, ми кудись їдемо, поспішаємо... І наприкінці тижня хочеться кайфанути у тиші. І, звичайно, подивитися серіали. Цього ніхто не відміняв!»

До того ж завдяки певним діям в її парі кохання, як і раніше, залишається на першому місці.

«У наших стосунках є свої традиції. Наприклад, смачні сніданки! – сказала Анастасія Кошман. – Зараз ми їх влаштовуємо по черзі. Раніше я робила їх дуже часто, але останнім часом о п'ятій ранку мене годує кохана людина. Прокидається разом зі мною і потім відправляє на зйомки. Він каже мені, що скучив за тим часом, коли я готувала сніданки».

За словами ведучої тележурналу «Мисливці за дивами», прокидатися так рано заради неї – це подвиг з боку коханого чоловіка.

«Я йому дуже вдячна за це, – зізналась Анастасія Кошман. – Іноді я чекаю, коли ж він скаже: «Все! Я не буду так рано вставати». Але ні – тримається!»

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ведуча програми «Мисливці за дивами» розказала, як одна традиція здатна зміцнити стосунки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.05.2021 453
Еще материалы раздела «Суспільство»