<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіківвсі новини дня
Політика
Україна
06.05.2021 536

Наступна зустріч "нормандських радників" пройде очному форматі: Єрмак розповів коли

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак анонсував нову зустріч радників лідерів України, Німеччини, Франції та Росії. Планується, що переговори радників "нормандської четвірки" відбудуться у травні 2021 року.

Про це йдеться на сайті Офісу президента.

Як розповів Єрмак, очікується, що наступна зустріч "нормандських радників" вже проходитиме не у форматі відеоконференції, а відбудеться в очному форматі.

Інших подробиць майбутньої зустрічі керівник Офісу президента не розкрив. Україну на переговорах "нормандських радників" представляє саме Єрмак.

Нагадаємо, в середині квітня сторони переговорів висловили пропозицію щодо місця проведення зустрічі радників "нормандської четвірки". Переговори "нормандських радників" запропонували провести на лінії розмежування на Донбасі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Наступна зустріч "нормандських радників" пройде очному форматі: Єрмак розповів коли 5.00 5 1
Політика / Україна
06.05.2021 536
Еще материалы раздела «Україна»