<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.05.2021 1194

Христина Остапчук розповіла «Зiрковому шляху» про сімейний бюджет

Христина Остапчук, дружина ведучого шоу «МАСКА» Володимира Остапчука, у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіла, де вони з чоловіком планують купити будинок.

Христина Остапчук поділилася радісною звісткою: вони з коханим купують будинок під Києвом.

«Ми хочем одноповерховий, де буде одна кімната для дітей Володимира, одна - для наших», - говорить дружина Остапчука.

Молодята найближчим часом планують спільних дітей.

«Якби можна було сказати цю дату, я б обов’язково сказала. Але ми, як родина молода, не напружуючись йдемо до мети», - поділилася Христина Остапчук.

До речі, сімейний бюджет пари спільний, але головні витрати бере на себе чоловік.

«Наприклад, поїздки, відпочинок, будинок – такі великі трати, я вважаю, на чоловікові. Але так як я заробляю, я купую продукти, витрачаю на власні потреби: косметолог, салон краси та інше», - говорить на телеканалі «Україна» Христина.

Оценка материала:

5.00 / 1
Христина Остапчук розповіла «Зiрковому шляху» про сімейний бюджет 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
07.05.2021 1194
Еще материалы раздела «Суспільство»