<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.05.2021 935

Індійський штам коронавірусу скоро буде в Україні – міністр

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов виступив з попередженням, що Україна найближчим часом очікує появи у себе на території індійського штаму коронавірусу.

Про це він заявив в ефірі телеканалу Україна 24.

«Ми можемо говорити, що він точно буде. І це реальність, і говорити треба правду. Зараз він вже зафіксовано, зокрема, в країнах-сусідах, це і Чехія, Польща, Румунія. І тому зрозуміло, що в кінцевому підсумку він з'явиться і в Україні - як це було з британським штамом або з південноафриканським», - заявив Степанов.

Крім того, міністр уточнив, що цей варіант коронавірусу досить важкий, досить агресивний, більш контагіозний, досить складна клінічна картина з ураженням різних органів, зокрема шлунка і нирок.

«Сильна інтоксикація, і цей штам вражає молоде населення, що дуже неприємно», - зазначив Степанов.

Оценка материала:

5.00 / 1
Індійський штам коронавірусу скоро буде в Україні – міністр 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
08.05.2021 935
Еще материалы раздела «Суспільство»