<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
11.05.2021 477

Глава СБУ: 65% українського кордону вразливі, а інші 35% вимагають пильної уваги

Наразі 65% українського кордону, який межує з Росією та Білорусією, вразливі. Інші 35% на західному напрямку потребують пильної уваги.

Про це заявив глава СБУ Іван Баканов в ході виступу під час Всеукраїнського Форуму "Україна 30".

Він наголосив, що Білорусь виступить як союзник Росії в разі повномасштабного вторгнення в Україну.

"65% українського кордону вразливі, а інші 35% на західому напрямку також вимагають пильної уваги з боку нашої держави. Адже Росія активно використовує та підживлює націоналістичні рухи в цих державах (сусідах України на західному напрямку, - ред.) для того, аби впливати на ситуацію в Україні. Приклад Угорщини яскраво це доводить", - сказав Баканов.

Оценка материала:

5.00 / 1
Глава СБУ: 65% українського кордону вразливі, а інші 35% вимагають пильної уваги 5.00 5 1
Політика / Україна
11.05.2021 477
Еще материалы раздела «Україна»