<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
12.05.2021 782

Ірина Федишин, Анатолій Анатоліч та Альона Вінницька розповіли «Зiрковому шляху», як пережили невзаємне кохання

Українській знаменитості у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіли, як впоралися із розбитим серцем.

Телеведучий Олександр Педан зізнається, він добре знає, як це переживати відмову коханої людини.

«Мені постійно хтось відмовляв. Я був закоханий в останніх класах школи, а дівчина – то ми разом, то ми не разом, то вона зустрічається з кимось, а я думав, що зі мною, - говорить Олександр Педан на каналі «Україна» і пригадує, кілька років кохана водила його за носа, доки зрештою не обрала старшого та перспективнішого хлопця, - переживав я дуже сильно. Плакав у душі, слухав романтичні пісні, гуляв під вікнами і що завгодно було. Думав, що вона мене побачить, я тоді грав в КВК, і кожен раз, виходячи на сцену, я собі уявляв, що може вона десь сидить в залі, і я доведу їй, що я такий крутий».

Зрештою, каже Педан, він прославився із командою КВК, а потім ще й став успішним телеведучим. І після дівчини, яка йому відмовила, зустрів свою майбутню дружину Інну.

«Але може так і треба, може ви просто один одному не підходите. Не треба завжди шукати в собі проблему. Це як кастинг на роль в кіно, тобто шукали не вас, запит був в іншому», - поділився Педан.

Знає, як лікувати розбите серце і ведучий «Зіркового шляху» Даніель Салем.

«Дуже багато разів відповідали не взаємністю, - говорить Салем на телеканалі «Україна» і додає, що старшокласником закохався у ровесницю, яка довго не відповідала йому взаємністю. - Я їй написав, класична історія: «Підемо з'їмо сендвіч після школи». Так чи ні вона повинна була відповісти. Вона відповіла – «ні». І я пам'ятаю кажу: «У сенсі?». Наступного дня ще раз спробував, теж до неї підійшов. Вона – «ні». І я підійшов і питаю: «Слухай, а можеш сказати, чому? Мені цікаво. Я не хочу робити ніяких висновків, просто скажи». Відповіла: «Ти мені не подобаєшся просто». Я кажу: «Ти мене не знаєш». Вона відповідає: «Так мені не потрібно тебе пізнати. Ти мені поки що не подобаєшся». Найцікавіше, що ми з нею через 3 роки почали зустрічатися, стосунки були тижня 2-3. Вона поїхала потім в іншу країну. Я сумував».

Не приховує, що не раз переживав відмови й інший зірковий ведучий Анатолій Анатоліч. Студентом він залицявся до однокурсниці і кликав її на побачення. І після кількох невдалих спроб запросити дівчину на каву чи чай, вона все ж погодилася із ним зустрітися. От тільки грошей пригостити її у хлопця тоді не знайшлося.

«У мене не було грошей кудись піти в нормальний заклад, і ми на вулиці гуляли. Це був березень, але такий неприємний, коли мряка, сніг талий. І в мене були єдині кросівки якісь пальонки несправжні. І я в цих кросівках, ноги мокрі, але зайти в кафе не міг, тому що в мене просто не було за що купити навіть чаю попити. І ми так гуляєм, я роблю вигляд, що мені подобається, хоча я думаю: «Ну це жах». Другого побачення не було, скажімо так», - ділиться ведучий програми «Ранок з Україною».

Довгий час, розповідає телеведучий, він не знав як йому жити далі. Та, зрештою, після багатьох місяців переживань він вигадав власний спосіб, як швидше забути відмову. Пішов працювати, аби просто не думати про своє кохання-зітхання.

«І заробляв 5 грн на годину, роздавав флаера на вулиці, перша робота. І не на побачення пішов на перші зароблені гроші, а кросівки собі купив, щоб ходити в них на побачення. Треба переживати, робити висновки і щось змінювати в собі, я думаю. Це найкращий спосіб пережити будь-яке невдале кохання», - пригадав ведучий шоу «Всюди люди».

Доводилось чути відому від об’єкта симпатії й ведучій «Зіркового шляху» Альоні Вінницькій.

«У мене було перше кохання, мені відмовили. Я дуже була закохана, але не дуже подобалась цьому хлопцю. Потім у мене було в піонерських таборах, що постійно мені подобались хлопці, яким не подобалась я. Тобто я знаю, що це таке. Здається, що це катастрофа, я некрасива, нецікава, якщо йому не подобаюсь. У 30 років вже жінка так не вважає. Ну не подобаюсь – не подобаюсь. Значить буде інший чоловік, якому я сподобаюсь», - поділилася Альона Вінницька.

Переживала відмову хлопця, в якого колись закохалася, і співачка Оля Цибульська.

«Як я переживала це? Я пам’ятаю свій один-єдиний раз, коли я у Києві вже жила, досягнувши багато чого, зустріла хлопця, шкільне захоплення, який мені дуже подобався, але не відповідав взаємністю. Я була успішна, на власному авто, з кар’єрою. І коли він вийшов з авто, почав бігти назустріч, намагатися обняти, сказати: «Боже, я тебе так давно не бачив», я відчула внутрішньо, що дійсно з цією людиною нам було в різні боки, і дуже добре, що склалось так, як склалося, - говорить Цибульська і зізнається, коли ще в школі коханий не відповідав їй взаємністю, вона дуже страждала. І ті болючі почуття запам’ятала на все життя. - Нещодавно Іру Білик питали, як розлюбити, вона радила уявити собі, що він помер. Я все-таки трошки молодша і не схиляюсь до таких кардинальних варіантів. Впевнена, що ти будеш страждати рівно до того моменту, доки ти будеш хотіти страждати».

Спочатку в школі, а потім і за часів студентства бувало, що хлопці не відповідали взаємністю співачці Ірині Федишин.

«Я все це дуже болісно переживала. Тому це дійсно такі неприємні відчуття, - говорить Федишин і щоразу, зізнається, коли їй відмовляли, вона спочатку дуже плакала, а потім брала себе в руки і мотивувала стати кращою, - мене брала така вже злість, раз так, я тобі покажу, яка я є. Красивіше виглядати, більш доглянуто, піти в спортзал зранку покачати прес. Навпаки, нехай він заздрить. Думає: «Яка ж класна дівчина, а я її упустив». Ставати кращою на злість йому. Якщо вас щось мучить, треба виговоритись. Тому якщо є якась хороша подруга, в моєму випадку це була мама, якій я могла пожалітися, вона могла мене розрадити».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ірина Федишин, Анатолій Анатоліч та Альона Вінницька розповіли «Зiрковому шляху», як пережили невзаємне кохання 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
12.05.2021 782
Еще материалы раздела «Афіша»