<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
13.05.2021 477

Розвідка Канади заявляє про небачену з часів «холодної війни» шпигунську активність

Іноземна шпигунська активність та інше стороннє втручання у справи Канади торік досягли масштабів, які не спостерігалися з часів "холодної війни".

Про це заявив директор Канадської служби безпеки й розвідки Девід Віньйо.

“У 2020 році Канадська служба безпеки й розвідки виявляла іноземну розвідувальну діяльність та втручання в масштабах, небачених з часів "холодної війни", - зазначив Віньйо.

За його словами, канадські розвідники зафіксували зростання іноземної активності у всіх ключових сферах.

“Виклики національній безпеці, що постають перед Канадою - зокрема, екстремізм, іноземне втручання, шпигунство та шкідлива кібернетична діяльність - посилилися, розвинулися та у багатьох формах стали значно небезпечнішими для канадців”, - указав очільник спецслужби.

Оценка материала:

5.00 / 1
Розвідка Канади заявляє про небачену з часів «холодної війни» шпигунську активність 5.00 5 1
Політика / Україна
13.05.2021 477
Еще материалы раздела «Україна»