<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.05.2021 1045

Боржемська розповіла «Зiрковому шляху», кому дісталася квартира Узелкова

Зіркова фітнес-тренерка Марина Боржемська у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповіла, що діти переймаються її особистим життям.

FTTvoPbcwTeHkWIrUx6SQ1855m3AtPL5WSYUUmKt_13.05.21

Марина Боржемська, яка виховує 12-річного сина Роберта та 8-річну доньку Олівію від шлюбу з боксером В’ячеславом Узелковим, розповіла, що діти дають їй поради, щодо особистого життя.

«Олівія каже: «Іди десь походи, сходи пообідай сама, десь сходи на побачення, давай я тебе одягну гарно». А Роберт взагалі каже: «Мамо, ну буде людина поряд з тобою – я буду спокійний. І ми його приймемо, і для нас це буде нормально, якщо він з’явиться. Тому що жінка не має бути сама», - говорить Марина Боржемська.

Марина зізнається, їхню спільну квартиру на прохання Узелкова вже переоформили на його матір.

«Навіть нотаріус сказав: «Я ще не бачила, щоб людина йшла на таку справу з таким настроєм. Ти ж вся світишся». Я кажу, що так, тому що мабуть я віддаю те, що я маю віддати. Бо найбільш цінне в мене вже є, це діти», - говорить на каналі «Україна» Марина.

Жінка чи не вперше відверто зізнається: її серце відкрите для нових стосунків. Головне, щоб чоловік цінував її особистий простір та свободу. За що вона готова віддячити йому взаємністю.

«Хочеться, щоб навіть разом, коли ми знаходимось, щоб нам не було тісно. Щоб так само цей простір відчувався між нами. Тобто цілісні люди, яким комфортно і добре, вони дорослі, і в них є своє життя, яке вони прожили, і вони це життя поважають», - поділилася фітнес-тренерка.

Оценка материала:

5.00 / 1
Боржемська розповіла «Зiрковому шляху», кому дісталася квартира Узелкова 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.05.2021 1045
Еще материалы раздела «Суспільство»