<
НОВИНИ ДНЯ: Опубліковано рейтинг найкращих вишів України 2024 року: хто увійшов до списку  Морські дрони СБУ змінили уявлення про війну на морі – зараз їх вивчають у НАТО: експерт  У Раді назвали кількість чоловіків від 25 до 60 років та чисельність заброньованих  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадів  В Україні з'явиться новий податок: які товари здорожчають  Гроші з картки на картку: НБУ не відмовився від планів обмеження p2p платежів  Скільки триватиме рекордна спека в Україні: прогноз синоптикинівсі новини дня
Бізнес
Економіка
14.05.2021 543

Усі субсидії потрібно переоформити: куди звертатися

З травня 2021 оку в Україні змінилися правила отримання житлових субсидій. Для оформлення на наступний період необхідно подати нову заяву та декларацію.

Про це повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

Як зазначається в повідомленні, громадянам на переоформлення субсидій надали строк у 5 місяців. На підставі документів, поданих протягом неопалювального періоду, тобто, у травні - вересні 2021 року, житлова субсидія буде призначена з травня 2021 року.

Звернутися за оформленням субсидії можна одним із таких способів:

- через уповноважених осіб територіальних громад (у тому числі старостати) та ЦНАПи;

- безпосередньо до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення райдержадміністрацій, виконавчих органів міських рад;

- заповнені бланки можна надіслати поштою на адресу органу соціального захисту населення;

- через електронний сервіс, який розміщено на офіційному веб-сайт Мінсоцполітики.

Бланки заяви та декларації можна роздрукувати з офіційного веб-сайту Мінсоцполітики з метою їх надання в паперовій формі особисто або надсилання поштою до органів соціального захисту населення, уповноважених посадових осіб виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної територіальної громади та посадових осіб центру надання адміністративних послуг.

Оценка материала:

5.00 / 1
Усі субсидії потрібно переоформити: куди звертатися 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
14.05.2021 543
Еще материалы раздела «Економіка»