<
НОВИНИ ДНЯ: Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
14.05.2021 529

Заробітчан у Польщі змусять платити податки: як працюватиме код-ідентифікатор

Польський уряд вирішив, що українські заробітчани у цій країні мають офіційно сплачувати податки. Він розпорядився, щоб найманим працівникам видавали т.зв. код-ідентифікатори, з допомогою яких іноземці зможуть формувати свої декларації.

Натомість заробітчани отримають можливість на відшкодування вирахувань і податкові пільги. Через запровадження нововведень уряд Польщі закликає заробітчан протягом місяця одержати новий код.

Через пандемію коронавірусу Польща спростила працевлаштування українських лікарів. На роботу братимуть на строк до 5 років. Перший рік вони працюватимуть під контролем польських колег. Щоб працевлаштуватися, треба: знати польську мову, мати трирічний досвід роботи, завірений консулом Польщі диплом лікаря і пройти в країні кваліфікаційне навчання – розповіли в новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Заробітчан у Польщі змусять платити податки: як працюватиме код-ідентифікатор 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
14.05.2021 529
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»