<
НОВИНИ ДНЯ: Bradley, M113 і не тільки. Пентагон готує пакет допомоги Україні, - Politico  Як зміниться погода в Україні найближчим часом: прогноз синоптиків на 23-26 квітня  Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнутивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.05.2021 1057

Охочі вакцинуватися позачергово зможуть зробити це уже цими вихідними

Ті, хто хочуть вакцинуватися позачергово, можуть зробити це уже цими вихідними – про це каже прем’єр Денис Шмигаль.

Щепитимуть тих, хто записався на порталі «Дія». Зараз у листі очікування понад півмільйона українців і найбільше охочих у Києві, Дніпрі та Львові – розповіли у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

«Вчора на нараді з президентом було підтримано відповідну ініціативу, що у вихідні відбуватиметься позачергова вакцинація тих, хто записався на щеплення через портал або застосунок «Дія». Відповідно, думаю, що найближчим часом ці люди зможуть отримати запрошення та прийти до кабінетів щеплень», - розповів прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Оценка материала:

5.00 / 1
Охочі вакцинуватися позачергово зможуть зробити це уже цими вихідними 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
14.05.2021 1057
Еще материалы раздела «Суспільство»