<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 рокувсі новини дня
Бізнес
Економіка
17.05.2021 453

У Німеччині дозволили продовжити укладання труб ПП-2

Німецьке Федеральне відомство з судноплавства і гідрографії дозволило укладати труби газопроводу Північний потік-2 на 2-кілометровому відрізку в німецькій виключній економічній зоні.

Про це йдеться в заяві регулятора в понеділок, 17 травня.

Рішення стосується робіт за допомогою суден із системою якірного позиціонування.

У відомстві відзначають, що аспекти охорони природи не перешкоджають виконанню цього рішення, так як периферійне розташування цієї короткої ділянки не матиме хоч скільки значного несприятливого впливу на охоронювані види птахів.

Регулятор нагадує, що через судові позови екологів зараз заборонено прокладати трубопровід в економічній зоні Німеччини до кінця травня.

З кінця травня по кінець вересня діє звичайний дозвіл, який видали в 2018 році.

Відзначимо, сьогодні німецький консул в Росії заявив, що залишилося добудувати 80 км Північного потоку-2. Ще на початку квітня повідомлялося про 121 км.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Німеччині дозволили продовжити укладання труб ПП-2 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
17.05.2021 453
Еще материалы раздела «Економіка»