<
НОВИНИ ДНЯ: Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заяву  Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадоювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.05.2021 603

ТОП-8 порад від ведучого мейковер-шоу «Місія: краса», як приховати зайву вагу за допомогою одягу

Якщо під час локдаунів з'явилися зайві кілограми, не ховайтеся в балахони та одяг виключно oversize. Стиліст каналу «Україна» Ільяс Сахтара дав декілька порад, як змінити свій образ і зменшити об’єми за допомогою простих речей.

Іноді деталі та крій змінюють сприйняття того, як ми виглядаємо. За допомогою простих лайфхаків можна візуально стати стрункою, забути про зайву вагу та мати чудовий вигляд. Ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» Ільяс Сахтара знає, як це зробити.

1. Обирайте одяг з рукавами, які трохи «заходять» на плече. Завдяки такому крою ви виглядатимете стрункою.

2. Білий колір не збільшує розміри, як думають багато жінок. «Він робить фігуру легкою, а образ – більш стильним і сучасним», – пояснив ведучий мейковер-шоу «Місія: краса» Ільяс Сахтара.

3. Сукня з великими квітами, плямами або геометричними фігурами додають вік. «Якщо ви розумієте, що малюнок тканини нагадує скатертину, не носіть таку річ», – порадив стиліст каналу «Україна».

4. Відмовтеся від бантиків, леліток, великих малюнків, ланцюгів та інших вставок в одязі. Вони здешевлюють ваш образ й акцентують на розмірах. «Така одежа не варта вас», – пояснив Ільяс Сахтара.

5. Обирайте простий крій. Вертикальні лінії роблять фігуру стрункою. Горизонтальні лінії та вставки візуально, навпаки, більшою.

6. Пояс підкреслює талію та «дробить» фігуру, що робить її стрункою.

7. Замість однотонного костюма обирайте піджак, штани та блузу різних кольорів. Це знову ж таки допомагає «роздрібнити» фігуру та візуально зменшити розміри.

8. Додайте більше кольору в ваш образ. Жінки з зайвою вагою не наважуються обирати насичені кольори. Багато хто віддає перевагу землистій та непримітній гаммі. «Це кольори безнадійності», – виніс вердикт Ільяс Сахтара.

«Сірий колір може бути в гардеробі, але до нього потрібно додавати інші кольори, – пояснив стиліст каналу «Україна». – Наприклад, до сірої сорочки – штани молочного кольору. Якщо вибрати чорні штани – це вже виглядає дуже нудно та невиразно».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
ТОП-8 порад від ведучого мейковер-шоу «Місія: краса», як приховати зайву вагу за допомогою одягу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.05.2021 603
Еще материалы раздела «Суспільство»