<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.05.2021 763

Відомі телеведучі розповіли, що для них значить сім’я

Родина має особливу роль у житті кожного. Та щоб описати найважливіше – не обов’язково бути багатослівним. До Міжнародного дня сім’ї, що традиційно відзначають 15 травня, ведучі новин «Сьогодні» на каналі «Україна» поділились, що для них означає сім’я та показали зворушливі світлини з найріднішими.

«Сім’я – це точка опори та острівець безпеки. Це місце, де любов оберігає від суєти та зовнішніх негараздів. Це місце, де ти можеш бути собою. Це люди, яких цінуєш понад усе», - розповіла Анна Панова.

«Джерело натхнення, двигун Ваших звершень, місце сили і єдності, це як ваша рука, серце, очі, сім'я – це сам Ти», - зазначив Максим Сікора.

«Сім'я – це підтримка. Те, що тримає в найскладніших ситуаціях», - поділилась Марина Кухар.

«Сім'я – це радість і спокій, емоція і настрій, щасливе минуле і впевнене майбутнє, це - сенс життя!» - розповів Олег Панюта.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Відомі телеведучі розповіли, що для них значить сім’я 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.05.2021 763
Еще материалы раздела «Суспільство»