НОВИНИ ДНЯ: Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
17.05.2021 543

В Україні очікують на появу зелених зон карантину

Скоро деякі регіони України зможуть перейти в зелену зону карантину.

Про покращення епідситуації з коронавірусом говорили на нараді в Офісі президента в понеділок, 17 травня, повідомляє прес-служба ОП.

Так, прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив Президенту Володимиру Зеленському, що захворюваність знижується восьмий тиждень поспіль. На сьогодні в Україні 243 тисячі активних хворих в порівнянні з 420 тисячами на піку епідемії.

Водночас Президенту доповіли, що цими вихідними в центрах вакцинації почали щеплювати осіб старше 65 років, які записалися через додаток Дія. Загалом в Україні вакцинували 956 тисяч громадян.

"Майже всі області зараз знаходяться в жовтій зоні. Черкаська область - єдина в помаранчевій зоні за коефіцієнтом виявлення випадків інфікування. Також є частина областей, які можуть перейти на зелений рівень епідемічної небезпеки", - сказав Шмигаль.

У свою чергу, Зеленський доручив вирішити питання з поверненням додому українців з Непалу, який закрив повітряний простір через карантин.

Президенту також повідомили, що на отримання компенсації зареєструвалися більше 360 000 представників бізнесу, 120 тисячам з них здійснили виплату заразом на мільярд гривень.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні очікують на появу зелених зон карантину 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
17.05.2021 543
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»