<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Політика
Україна
19.05.2021 814

Ляшко обіцяє вакцинувати мільйони українців

Кандидат на пост міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко на засіданні профільного комітету Верховної Ради в середу, 19 травня, озвучив свої плани на посаді голови МОЗ.

"Я... обіцяю в перші 100 днів вакцинувати 5 млн українців. Тобто провести 10 млн щеплень за літо", - озвучив свою першу обіцянку Ляшко.

На це голова комітету Михайло Радуцький відповів, що якщо обіцянку не буде виконано, "будемо нового міністра шукати".

Водночас Ляшко запропонував після голосування в Раді "провести зустріч, на якій чітко проговорити виклики і завдання, які ставимо перед МОЗ, щоб виконати передовсім передвиборну програму Президента, всі зобов'язання, які брала на себе партія Слуга народу, комітет і МОЗ".

Основним своїм завданням на посаді міністра Ляшко бачить боротьбу з коронавірусом.

"Є програма діяльності на 100 днів і перші шість місяців. Готовий представити після голосування у Верховній Раді", - сказав він.

Також він відзначив, що у нього вже є сформована команда.

"Команда цікава, молода, але не хотів би озвучувати. У разі позитивного голосування - хотів би представити медичному комітету кожного члена нової команди", - сказав Ляшко.

Зокрема, у Ляшка вже є наступник на пост головного санлікаря, але назвати його він відмовився.

Нардепи спочатку заслухали Ляшка, а потім підтримали його кандидатуру на пост міністра. За нього проголосували 13 членів комітету, один нардеп утрималася.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ляшко обіцяє вакцинувати мільйони українців 5.00 5 1
Політика / Україна
19.05.2021 814
Еще материалы раздела «Україна»