<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі та грози, але не всюди. Синоптики розповіли про погоду на 29 квітня  В Україні заблокували понад 2500 сайтів онлайн-казино, - Офіс генпрокурора  В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: що треба знати водіям  Місцями з дощами, проте дуже тепло: прогноз погоди на 29 квітня  Лубінець жорстко розкритикував федерацію Червоного Хреста, за захист інтересів Росії  В ISW пояснили, що допоможе Силам оборони звільнити всі окуповані РФ території  Скільки систем Patriot потрібно Україні для захисту: Зеленський назвав цифру всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.05.2021 766

Смачна вечеря за 15 хвилин: Григорій Герман поділився унікальним рецептом картопляної запіканки зі скумбрією

Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» і відомий кулінар Григорій Герман знається не лише на вишуканих оригінальних рецептах, а і на експрес-стравах. Так, кулінарний експерт розповів, як приготувати неймовірну запіканку з картоплею, скумбрією та цибулею у вершках, провівши на кухні всього 15 хвилин.

Для приготування експрес-запіканки за рецептом ведучого каналу «Україна» знадобляться:

Картопля – 500 г

Цибуля порей – 2 шт.

Яйце – 4 шт.

Скумбрія копчена – 1 шт.

Хрін білий – 2 ч. л.

Вершки – 100 мл

Гірчиця – 1 ст. л.

Мускатний горіх, перець мелений і сіль

Картоплю очистити і нарізати тонкими слайсами. Викласти на деко і залити теплою водою (на рівні картоплі). Поставити в духовку, розігріту до 220 градусів. Картопля має дійти до стану альденте.

Тим часом слід приготувати заливку. Поставити пательню на вогонь і додати трохи олії. Подрібнити цибулю порей і висипати у розігріту олію. Змішати вершки, гірчицю, хрін, мелений перець, мускатний горіх і сіль. Залити вершкову суміш у пательню і перемішати. Як тільки вершки почнуть гуснути, прибрати з вогню.

Скумбрію очистити від шкіри та кісток, нарізати невеличкими шматочками.

Дістати картоплю з духовки і обережно злити частину води у вершкову заливку. Перемішати заливку і викласти її на картоплю. Зверху викласти скумбрію. За допомогою ложки зробити невеличкі ямки в запіканці і вбити яйця. Відправити запіканку у духовку, попередньо зменшивши температуру до 180 градусів. Запікати протягом 20-25 хвилин.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Смачна вечеря за 15 хвилин: Григорій Герман поділився унікальним рецептом картопляної запіканки зі скумбрією 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.05.2021 766
Еще материалы раздела «Суспільство»