<
НОВИНИ ДНЯ: Литиме як з відра, місцями – з грозами: прогноз погоди на 17 червня  Сили оборони України знищують специфічні російські об’єкти: аналітик Bild пояснив зміну стратегії  Проїзд для учнів у громадському транспорті Києва: чи потрібно платити за квиток влітку  В Україні 17 червня - помірні дощі, місцями з грозами, вдень до +29°  Шольц: миру не можна досягнути без Росії, але саме вона продовжує війну  "Лялька Путіна". Дуда жорстко пройшовсь по Лукашенку на саміті миру  "Умови стали суворіші": адвокат розповів про нюанси в переогляді інвалідності на ВЛКвсі новини дня
Політика
Україна
21.05.2021 498

МЗС закликало світ відреагувати на вирок українцю Яцкіну в Криму

Міністерство закордонних справ України засудило вирок українцю Івану Яцкіну, який був оголошений окупаційним "судом" в Криму. МЗС закликало міжнародну спільноту відреагувати на це грубе порушення прав людини.

Про це заявила перший заступник глави МЗС Еміне Джапарова на сторінці у Twitter.

"Засуджуємо цей незаконний "вирок" і закликаємо міжнародну спільноту відреагувати на триваючі грубі порушення прав людини в окупованому Криму. Росія має негайно звільнити Івана Яцкіна та усіх незаконно утримуваних громадян України", - наголосила вона.

Сьогодні так званий "суд" в Криму призначив покарання українцю Івану Яцкіну у вигляді 11 років позбавлення волі. Відбувати незаконне покарання українець буде у колонії суворого режиму.

Оценка материала:

5.00 / 1
МЗС закликало світ відреагувати на вирок українцю Яцкіну в Криму 5.00 5 1
Політика / Україна
21.05.2021 498
Еще материалы раздела «Україна»