<
НОВИНИ ДНЯ: Будівництво фортифікацій в Україні: Міноборони доручили відзвітувати про фінансування  Байден пообіцяв демократам-губернаторам "більше спати" і скасувати пізні заходи, - CNN  Підприємці змушені підвищувати зарплати українцям, - НБУ  Як діятиме процедура зі штрафами за неоновлення даних у ТЦК від 17 липня: адвокатка пояснила алгоритм  Чи спаде спека в Україні на вихідних: синоптики дали детальний прогноз  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощі  Якою буде погода в Україні вихідними: прогноз синоптикинівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.05.2021 505

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Коляденко зізнався, чи покличе знову заміж Білик

Хореограф та шоумен Діма Коляденко у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», розповів, як планував з Іриною Білик дитину.

Шоумен Діма Коляденко свого часу важко пережив розлучення із хореографом Оленою Коляденко. Та невдовзі він зустрів співачку Ірину Білик, з якою навіть почав планувати родину.

«Ми з нею мріяли, щоб у нас була дитинка. Ми намагалися сильно. Ми намагалися по 4 рази на день, - говорить хореограф і додає. - Я щороку ближче до Нового року робив їй пропозицію, дарував перстні. Обручку або з діамантами, або звичайну, з ангелятами, олив’яну, дерев’яну, то хутряну. Щороку Іра брала обручку, але заміж не виходила».

Нещодавно стало відомо, що Ірина Білик розлучається зі своїм офіційним чоловіком Асланом Ахмадовим, з яким виховує сина Табріза. За словами жінки, Аслан, який живе в іншій країні, за останній рік жодного разу не відвідав родину.

«Я б пішки дійшов би. Ну що ж там йти? 1000 км, серйозно кажу. Все-таки ти ж тато, у тебе ж син росте. Що ж телефон - побачив тата, помахав. Це не те», - коментує Коляденко на каналі «Україна».

На запитання, чи буде знову розбити пропозицію руки та серця Ірині Білик, відповів наступне:

«Мені, чомусь, здається, що не можна повертати колишніх. А де гарантія, що я знову не буду викидати дивани, знову не буду різати картини, знову не буду ревнувати. Мені здається краще почати нове життя. І мені, і Ірі, і Олені Коляденко. А дружити можна в будь-якій ситуації. Ось дружити я хочу з ними», - говорить Коляденко.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Коляденко зізнався, чи покличе знову заміж Білик 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.05.2021 505
Еще материалы раздела «Афіша»