<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати паску в паперовій формі, чи потрібно змащувати форму маслом перед випіканням  Великодній календар: коли купувати вербу, пекти паску та зустрічати Радоницю  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Буданов пояснив, як змінилася армія РФ від початку повномасштабної війни  Меню на Великдень 2024: найкращі страви до святкового столу  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнутивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.05.2021 851

Актор серіалу «Врятувати Віру» Михайло Хімічев відверто розповів про сім’ю

Артист Михайло Хімічев добре знайомий глядачам каналу «Україна» за проєктами «Жіночий лікар 2», «Сліди, що зникають» і багатьма іншими. Найчастіше йому довіряють ролі владних чоловіків. Таким він постав і в ролі Ігоря в новій кримінальній мелодрамі «Врятувати Віру», яка виходить з понеділка по четвер о 21:00 на каналі «Україна». А ось сам Михайло – дуже самокритичний і вимогливий до себе. На знімальному майданчику він розповів, як прийшов в акторську професію і чи планує продовжити справу батька його 14-річна донька.

Михайло Хімічев знявся в 7 десятках телепроєктів. Широку популярність йому принесла роль лікаря Платона Земцова в серіалі «Жіночий лікар». Та виявляється, в юнацтві Михайло зовсім не мріяв стати артистом.

«Я тоді почав займатись футболом і мріяв про кар'єру футболіста. Але доля склалась інакше. Через 2 роки в мені проросло творче начало. Воно не могло не прорости, тому що у мене батько дуже творчий. Я зрозумів, що хочу займатись мистецтвом, – зізнався Михайло Хімічев, який тоді почав співати в гурті. – Поступово я прийшов до тієї професії, якою займаюся зараз. Розумію, що я на своєму місці. А музика була певним мостом, сполучною ланкою між спортом, яким я займався в дитинстві, і дорослим життям. Хоча я твердо переконаний, що акторська професія сама вибирає людей. У 20 років я хотів займатися музикою, співати пісні, бути відомим виконавцем, але професія вибрала мене, і я зрозумів, що співати пісні я не буду».

Разом з дружиною артист виховує доньку Машу. Михайло каже, що вона дуже артистична дитина, але до акторської професії інтерес особливо не проявляє.

«Маша дуже любить малювати, причому вона ніде цього не вчилася. Безумовно, вона творча, креативна людина. Можливо, захоче далі розвиватися в цьому напрямку», – зазначив актор серіалу «Врятувати Віру».

Нагадаємо, в центрі сюжету нового серіалу – талановита лікарка Віра Новікова. Несподівано її сестру Ніну знаходять мертвою на вулиці. Намагаючись з'ясувати обставини смерті сестри, Віра потрапляє в круговерть злочинних подій і в певний момент сама опиняється на лаві підсудних.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Врятувати Віру» Михайло Хімічев відверто розповів про сім’ю 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.05.2021 851
Еще материалы раздела «Афіша»