<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати швидкий пиріг з куркою: рецептом ділиться фудблогерка  Вчені майже розшифрували таємну мову орангутанів: що вони виявили – дослідження  Сі Цзіньпін заявив Путіну, що китайсько-російські зв'язки мають продовжуватись "поколіннями"  Чоловікам для перетину кордону знадобиться ще один документ. У ДПСУ розповіли деталі  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Бій на виснаження. Як Путін готується до затяжної війни та "мілітаризує" Росію  Перед вихідними в Україну увірветься довгоочікуване тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.05.2021 7629

Хлопець витратив 14 тисяч доларів заради перевтілення у ляльку: Люди кажуть, що я хворий

22-річний житель Великої Британії витратив один рік свого життя та 14 тисяч доларів, щоб стати схожим на Кена – нареченого культової ляльки Барбі.

image_25.05.21

Хлопець зробив ін'єкції ботокса, змінив форму губ та щок, а також поставив на зуби вініри. Однак він не збирається зупинятися на досягнутому: в майбутньому планує зробити ще й пластику носа – зазначили в новинах “Сьогодні” на каналі “Україна”.

"Люди, яким це не подобається, кажуть, що я хворий. І що мені потрібна допомога. Але мене не хвилює, що про мене говорять", – стверджує Джиммі Фізерстоун.

Нагадаємо, 36-річний Родріго Алвес, більш відомий як "Живий Кен" з Бразилії, зробив кілька десятків пластичних операцій, аби бути схожим на ляльку, а тепер вирішив стати мамою. 

Оценка материала:

5.00 / 1
Хлопець витратив 14 тисяч доларів заради перевтілення у ляльку: Люди кажуть, що я хворий 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.05.2021 7629
Еще материалы раздела «Суспільство»